Vi erbjuder snabb och enkel bolagsregistrering i England

Bolagsregistrering i Storbritannien är det perfekta alternativet till ett svenskt aktiebolag (AB). Aktiekapitalkravet är endast 1£ (ca 13kr.) Genom att inregistrera moderbolaget i Storbritannien och sedan öppna en filial i Sverige
(Svensk utländsk filial SUF), kan man dra nytta av fördelarna som kommer med att driva ett aktiebolag och samtidigt undgå det svenska aktiekapitalkravet. Filialen får samma fördelar i Sverige som ett svenskt aktiebolag skulle få.

Efter registrerat bolag i England kan du sälja ditt/dina svenska bolag till marknadspris, till det engelska bolaget som då blir moderbolag i din koncern. Det svenska bolaget betalar skatt i Sverige enligt gängse skatteregler för aktiebolag.Överskjutande beskattad vinst förs därefter upp i det engelska moderbolaget och beskattas enligt engelska skatteregler.

Bolag i England är en del av Viritus Gruppen en ledande leverantör av företagspaket som hjälper företagare att registrera sina bolag i Storbritannien. Vi samarbetar med Revolut Business Bank och MJB Avanti auktoriserade revisorer för att erbjuda våra kunder en komplett och pålitlig lösning för att starta och driva företag i Storbritannien. Vårt team består av erfarna och kunniga experter inom företagsregistrering och vi strävar efter att göra processen så enkel och smidig som möjligt för våra kunder.


Vi du veta mer, fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom 24 timmar.