Revolut företagskort


STÄRK DITT TEAM MED FÖRETAGSBETALKORT

Våra företagskort kan hjälpa till, oavsett hur stort eller litet ditt team är. Spendera säkert med fysiska och virtuella betalkort som du har kontroll över.

KORTUTGIFTER SOM DU KONTROLLERAR

Du har kontroll. Ställ in gränser, spärra, spärra upp och bestäm var kort kan användas. Personal får automatiska påminnelser om att skicka in kvitton för utgifter – bokföring på ett enkelt sätt.

STÄRK DITT TEAM MED FÖRETAGSBETALKORT

Bjud in hela teamet och anpassa alla delar av deras kortåtkomst. Ange utgiftsgränser, blockera och frys kort och bestäm hur teammedlemmar kan spendera.

HÅLL KOLL PÅ TEAMETS UTGIFTER

Använd utgiftsmeddelanden och utgiftsgodkännanden i realtid så att du vet vad som händer. Spåra det som behöver granskas och det som redan har hanterats.

INGEN MER SAKNAD INFORMATION

Teammedlemmar får påminnelser direkt efter varje korttransaktion. När ett kvitto har laddats upp eller vidarebefordrats via e-post, bifogas det till rätt utgift, vilket innebär mindre arbete för dig.

VAR SÄKER ONLINE MED VIRTUELLA BETALKORT

Få extra skydd mot onlinebedrägerier med virtuella kort – varje teammedlem kan få upp till 200 stycken. Perfekt för att spåra prenumerationer och andra onlinebetalningar.

SPENDERA SOM EN LOKALINVÅNARE MED FANTASTISKA VALUTAKURSER

Du kan också använda våra företagskort utomlands. Spendera som en lokalinvånare över hela världen i 150 valutor med utländsk valuta till vår interbankkurs.

GÖR INTRYCK MED METAL

Skaffa vårt ikoniska metallkort i rostfritt stål till dig och dina viktigaste teammedlemmar. Lägg till företagsnamnet på framsidan för en professionell touch. Exklusivt för betalpaket. Ytterligare avgifter kan tillkomma.

VI HÅLLER DINA PENGAR SÄKRA

Se till att dina pengar är säkra med vårt system för bedrägeribekämpning. Alla våra kort har stöd för 3D Secure och våra kontaktlösa korts gränser hjälper till i kampen mot kontaktlösa bedrägerier.

TYP AV FÖRETAGSKORT

Virtuellt
Få upp till 200 virtuella kort per teammedlem. Tillgängligt för alla paket.

Plast
Beställ upp till tre fysiska plastkort per teammedlem. Tillgängligt för alla paket.

Metal
Smidda av rostfritt stål och tillgängliga i guld och svart. Exklusivt för betalpaket.

Läs mera om Revolut Business Bank
Läs mera om Revolut Business betalningar utan gränser


Vi du veta mer, fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig inom 24 timmar.